ГДБОП представиха пред старозагорски ученици превенция срещу насилието в интернет. Срещата

...
ГДБОП представиха пред старозагорски ученици превенция срещу насилието в интернет. Срещата
Коментари Харесай

ГДБОП представиха пред старозагорски ученици превенция срещу насилието в интернет

ГДБОП показаха пред старозагорски възпитаници предварителна защита против насилието в интернет. 

Срещата еорганизирана с поддръжката на Община Стара Загора и е част от план, проведен от Ареа 05, Дистрикт 30, Зонта Интернешънъл и клубовете в Стара Загора, София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе и Велико Търново.

Общинската зала " П. Р. Славейков “ събра възпитаници и представители на просветителни институции, по покана на Сдружение с нестопанска цел " Зонта клуб Стара Загора “, на полемика с представители на Главна дирекция за битка с проведената престъпност /ГДБОП/ на тематика " Не на кибернасилието против дами и деца “.

Част от срещата бе зам.-кметът по " Образование и юношески действия “ на Община Стара Загора Надежда Чакърова. " Поздравявам всички в залата за наличието на събитието,  повлияно от тази по този начин значима тематика, за което благодарим  на Зонта клуб и на инспекторите от ГДБОП. Те са се подготвили, с цел да ви показват през днешния ден обстоятелствата от заплахите, които се крият в киберпространството. Вярвам, че ще има резултати от чутото! “, обърна се към участници и уредници Надежда Чакърова. Тя поздрави дамите от клуба, които не за първи път насочват вниманието върху издевателството и насилието против дами и деца, онлайн или не.

" Тук е и секретарят на Местната комисия  за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните Донка Вътева, с която работим извънредно ползотворно в тази посока в Стара Загора, тъй като статистиката демонстрира, че случаите на онлайн тормоз са извънредно покачени и изключително младите би трябвало да знаят по какъв начин могат да се предпазят “, добави зам.-кметът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР